• Hét-Pén: 08:00-17:00 | Szo: 08:00-12:00
  • info@rrszerviz.hu
  • Körmend, Orgona utca 4.

Áraink

Gépjármű bérlés

Csereautó szolgáltatás

Hosszú távú és 600.000 Ft feletti javítási költség esetén kérje egyedi ajánlatunkat!

  • A csereautó bérleti díja az ügyfél gépjárművének javítási költségétől függően, kedvezményes áron kerül felszámításra. Az itt megjelenített javítási költségek tartalmazzák az alkatrész és a munkadíj költségeit. Áraink tartalmazzák az áfát. További árainkról érdeklődjön telefonon, vagy írjon nekünk!

Minőségi autójavítást vagy karbantartást szeretne?

Gyakori kérdések

Az alábbiakban gyakran felmerülő kérdésekre adunk választ. Bármilyen további kérdés esetén állunk rendelkezésére.

Általában 8000 – 15.000 km-enként célszerű olajat cserélni benzin és dízelmotoros autók esetében is. 

A fékbetéteket ki kell cserélni, amikor azok kopottak. Ha nem cseréli ki a fékbetéteket időben, akkor ez jelentősen csökkentheti a fékerőt. Ez veszélyt jelent Önre és mások testi épségére is. Ha nem biztos benne, hogy cserélni kell a betéteket, hozza el szervizünkbe járművét.

Amikor az ellenőrző motor jelzőfénye világít , számos probléma lehet a háttérben. Ez lehet valami egyszerűbb, könnyen javítható hiba is, de lehet valami komoly probléma is. A biztonság garantálásának legjobb módja az, ha a járművet többpontos ellenőrzés céljából behozza szervizünkbe.

Az akkumulátor üzemideje becslések szerint három-öt évig tart, de ez változhat. Például a meleg és a hideg időjárás befolyásolhatják az élettartamot. Ha a fényszórók és a műszerfal lámpái elhalványulnak, vagy ha a járművet nehéz elindítani, ezek mind jelezhetik, hogy eljött az idő kicserélni az akkumulátort.

Havonta egyszer érdemes ellenőrizni a gumiabroncs nyomását. A megfelelő nyomás értékek az autó adattábláján fel vannak tüntetve.

Elérhetőségek

Nyitvatartás

  • Hétfő-Péntek: 08:00 - 17:00
  • Szombat: 08:00 - 12:00
Készítette:    designarea.